maanantai 13. helmikuuta 2012

muutto 5

Tupakeittiössä oli valmiiksi ihana vaaleanpunainen paneeli ja aateltiin siihen laittaa tää tapetti. Ostettiin sitä pari vuotta sitten tätä taloa varten (mistä nyt muutetaan) - jäi käyttämättä. eikä se  tule tupakeittiöönkään. Kiitos ystävämme maalari Jonnalle neuvoista. Vaaleanpunainen paneelikin vaihtaa värinsä:(. höh.

Siellä menee isot huonekalut. Olispa kiva jos omistais noin ison auton, sinne vois  laittaa vaikka Taide Miloun putiikin ja kierrellä ympäri suomee, ei olisi ainaista purkamista ja kokoomista ja taas purkamista ja pakkamista.

Sunnuntai aamuisin saamme kuulla kirkonkelloja. Naapurikirkko on hyvin kaunis. http://www.loimaanseurakunta.fi/panoraama/alastaro/index.html

Siivousta.  yksi miinus talossa on (tylsät?) alakerran 80 luvun ikkunat. Hyvä kuntoiset ovat kuitenkin, riittäköön se. Plussaa on se, että  yläkertaan on laitettu uudet ikkunat, suurinpiirtein alkuperäisen näköiset, kauniit ja taloon sopivat. Minä olen vähän semmoinen "ikkunafriikki". vaikka ei niiden aidot ja alkuperäiset tarvi olla, kunhan näyttää omaan silmään hyvältä.

Siivoilua ja Kylppäriremppaa

2 kommenttia:

  1. "Omaan silmään hyvältä" on kaikista paras filosofia! Minäkin tykkään vanhoista ikkunoista ja meillä on kotona sellaiset. Vetoisat ovat, vaikkakin kauniit. Uudet ehkä järkevämmät...

    VastaaPoista
  2. Niinpä ja siitä tulikin mieleen, että tuo "ikkunafriikki" oli pikkasen yliampuva - kun en niin tarkka kuitenkaan ole, usein olen nimittäin kuullut tai lukenut, että vanhassa talossa "parhaat ovat nimenomaan vanhat ja jos vielä kunnostetut niin kuulemma ihan yhtä hyvätki ku uudet."

    Toki kyllä sitä miettii, et kuinka kauniilta näyttäisi jos alakerrankin ikkunat olisi semmoiset kapeet ja korkeat, jonkin näköisillä ruudukoilla. Kuin taas nuo leveet ja matalat - onneks ne ei näy tuossa "ulkopuolelta" juurikaan, ovat sopivasta pensasaidan takana.

    Tähän mistä nyt muutetaan pois, vaihdatettiin ikkunat ja kyllä se on suuri ero.

    VastaaPoista