torstai 16. helmikuuta 2012

Eka yö

Ja toka yö. Maanantai - Keskiviikko. Alakerrassa keittiö, tupa ja olkkari tapiseerattu. Eli tapetoitu ja tuvassa kattomaalattu, kiitos Jonnan - joka löysi meille tapetin 4 euroo rulla ja liimasi seinäänkin. Ei tullut hempeää vaaleanpunaista vaan melkosen räväkkä punaraidallinen, se on hauska. Minä tein ruokaa, joka jostain syytä ei meinannut millään onnistua, joko unohdin hellalle palamaan ja kun puuttu paistinpannukin, niin oli se niin vaikeaa. Kiva, että kaupat on 50 m päässä, joten ranskispussi ja nakkeja, kyllä ne syötiin....  ja avittelin siellä täällä laitoin liisteriä tapettiin ja taisin jopa kaksi siivua laittaa seinäänkin asti. pääosin purin vaan tavaroita ja järkkäilin siellä täällä.

 
Bella, Elvis, Kaapo ja Tellu.
Yläkerran seinästä. Tupa ja olkkari, tuli kuin karkkikauppa

Elvis ja kylppäri

6 kommenttia:

  1. voi kun näytää kivalta :) Millonkohan sitä itse sais nämä katot maalattua?

    VastaaPoista
  2. Jos haluaa nopsasti kannattaa ottaa ammattilainen, suosittelen Maalaus&tapetointi Jonnaa. Teijaki nopsasti maalais on kansa huippu hyvä, mutta kun siihen menee aikaa ennen kun ehditään sinne. Kyllähän se sultaki luonnistus, meiltä saa neuvoja - ei siihen menis kun päivä.

    VastaaPoista
  3. sepä, kun sais vaan aloitettua ;)

    VastaaPoista
  4. niin ja ei teidän kattoon muutn nopsasti maalatakkaan, kun on parrut :), kiva....

    VastaaPoista
  5. Iiiiihana tapetti :) Voi että ku haikeeks vetää - enää ei ajella niin vaan Takamaalle, nyt on vähän pitempi reissu sit aina tiedossa... Kivaa sekin toisaalta, laatuaikaa :D

    VastaaPoista