sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Eläinlääkärissä ja näyttely

Seuraava tapahtuma jossa olen kera Taide Miloun kojun on Tampereen kansainvälinen koiranäyttely 4.- 5.5.
Kuvassa näkyy  Taide Miloun rotumallisto, toivottavasti saan tämän kivasti ripustettua.
Näyttelyn parhaat palkitaan Taide Miloun lahjakortein. Nämä diilit ovat ihan parhaita. Messupaikat ovat yleensä todella kalliita ja niiden maksamiseen saa tehdä monen monta tuotetta.
Meidän koirat eivät käy näyttelyissä. Mutta eilen vietimme Bellan kanssa "mukavan" illan Turussa, eläinlääkäriaseman päivystyksessä. Lähdettiin viiden maissa ajelemaan ja tultiin puoli yhdeltätoista kotiin. Meiltä on Turkuun n. 70 km.
Bella oli koko aamun ja päivän ihan vaisu, eikä liikkunut - sillä oli mahanpuruja, jotka johtui syödyistä broilerinsiivistä - luut oli tehneet tukosta tms. Niiden syönti loppui meidän osalta tähän tai ainakin luut perataan pois. Onneksi tästä selvittiin kolmen tunnin tiputuksella ja muutamalla röntgenillä ja lompakon reilun parin sadan vajeella, kotiin saatiin evääksi parafiiniöljyä.
En tiedä miksi Bellalle kävi näin, vaikka noista sanotaan että ovat turvallisia koirille. Pakastetut on niin sulavia, että ne on ihan ok koirille (barf juttuja). Hoitajakin sanoi, että ei syötä mitään luita omalle koiralleen, koska näitä meidän tapaisia käy niin tasaiseen tahtiin lääkärissä.
Bella selvis tiputuksella, nyt on tarkkailun alla ja se saa parafiiniöljyä vielä pari päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti