tiistai 7. toukokuuta 2013

Tunne Tampere

Täällä vietän tiiviisti aikani seuraavat pari viikkoa. Toivottavasti ihmisiä on paljon liikkeellä ja että pitkästyttävät hetket jäisivät vähälle, päivät kun ovat melko pitkiä 11-22.
Hiljaisia hetkiä varten otan mukaani kaikki muotokuvatilaukset - joten voi maalailla samalla, muutamat kiireisimmät tuotetilauksetkin tulevat myös mukaan. Ehkä siinä tulee samalla luotua parit uuden keijutkin. Seitsemän neliötä, kyllä siinä tilassa mahtuu tekemään vaikka mitä myynnin lisäksi, jos vaan aikaa on. Löhötuoli myös mukaan, niin voi vähän välillä pistää rentoutuen. Joo ja toppatakki, pipo, lapaset ja villapöksyjä kylmille päiville. Tämän ilman perusteella pitäisi ennemminkin miettiä ehkä jotain kevyempää.

Taide Miloun omien tuotteiden lisäksi mukana on muutakin kivaa, lampunvarjostimia, kelloja, kortteja, tyynyliinoja ja kaikenlaita.

Lampun varjostimia

kortteja

tyynyliina

Keittiösarja patakintaat, laput ja pyyhe.

Rotukellojen lisäksi peruskelloja

kello


koristekristalleja. (patsas ei myytävänä)
Nyt aurinko paistaa ja ulkona on tosi lämmin, parhaita myynti-ilmoja. Pääosin Bellan kanssa me siellä mökissä sitten kökitään. viimeksi olen ollut vastaavassa tapahtumassa joskus 8 vuotta sitten, Tallipihan joulutorilla, Kylmä oli ja kamalat pakkaset, mutta mukavaa suurimmaksi osaksi. Kiva lähteä,  vaikka vähän on vielä uuvahtanut olo viime viikonlopun näyttelymyynnistä.
Lähdenpä pakkamaan loput kamat autoon ja let's go, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti