keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Pikku puoti

Milla Pikkupuoti - erilainen eläinkauppa!

Taide Miloun kesäkausi alkoi ja puoti on nyt avattu,  joten ei muutakuin lämpimästi tervetuloa!
Auki puoti on varsinaisesti ti - to klo. 12 - 17.00
Mutta ovet ovat avoinna useimminkin, joten  ilmoittele jos olet tulossa kauempaa ja vakiajat ei käy.
Nyt alkuun puoti on auki koko ens viikonlopunkin 2.6 asti klo. 12-18 00.
Messutapahtumien aikaa puoti on myös aina kiinni. FB:ssä ja Miloun omilla kotisivuilla pyrin infoamaan  tarkemmin muutoksista ja muista.

Huomasin, että viime vuonna en ole puotijuttuja tänne laitellut, varmaan olen pitäytynyt vaan FB puolella. Nyt voin sitten hyvillä mielin laittaa puotikuvia vinon pinon.

Tunne Tampere tapahtuma oli huisin hauska ja kannatti lähteä! Nyt tekisi kovasti mieli lähteä myös kukkaisviikoillekin, mutta saa nähdä miten ehtii. Tuntuu että kahden viikon Tampereen reissun jälkeen on niin paljon rästitöitä, että saisi tehdä ainakin viikon putkeen ympäripyöreitä päiviä - riittäskö sekään. No mietiskelen, senhän minä osaan hyvin :)


Pinnejä ja ponnareita

Keijukasa


pääasia - KOIRAT!

Kyllä, juuri näin.

Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti


Kukkaset vielä puuttuu, ehkä ne ilmaantuu vielä tämän kesän aikana, jos ei niin ens kesänä sitten.


Olen varmaan maailman hitain siivooja. puodin siistimisessä meni ainakin useampi päivä...Tottakai tämä minulle niin iso tapahtuma piti tallentaa kamerallakin.





VALMIS!

Kuvista ei toki huomaa sitä mikä pölykerrostuma joka puolella oli. tuotteet mukaan lukien. Pölyjen pyyhintäoperaatio jatkunee hamaan tulevaisuuteen asti....sitä ne ulkotapahtumat monesti teettää.




2 kommenttia: